Salamablogi

Ukkosmainetta netissä!

10.09.2005 (Keikkapäiväkirjat)

Hyvät ystävät: tervetuloa virtuaaliselle Niinivaarantielle, eli Klaus Thunder & Ukkosmaineen kotisivuille! Ihmiset ovat kyselleet kotisivujemme perään jo kauan, ja nyt kun yhtyeemme on toiminut reilut puolitoista vuotta, koimme ajan kypsäksi verkkosivujen kasaamiseen. Suuri kiitos sivujen toteuttamisesta kuuluu Tommi Rinteelle, jolle toivotamme yhteisesti kauniita asioita ja paljon ukkosmainetta!

Kotisivuiltamme löytyy paljon herkullisia asioita. Kuvien ja yhtyeestä kirjoitettujen lehtijuttujen lisäksi Musiikki-sivulta on ladattavissa maistiaisbiisi Niinivaarantie 19 -debyytiltämme. Tänne päiväkirjasivulle tulemme päivittämään tunnelmia ja muistelmia keikoilta ja jossain vaiheessa studiostakin. Yhtye-sivulta löytyy puolestaan kuukausittain päivittyvä Kuukauden parhaat asiat -lista. Sieltä voi toisin sanottuna lukea, minkälaiset asiat ovat eniten Ukkosmaineen miehistön sydämiä liikuttaneet kunakin ajanjaksona.

Klaus Thunder & Ukkosmaineen nykyvointi on mitä mainioin. Syyskuinen Suomen kiertue lähestyy loppuaan, ensi viikonloppuna on edessä vielä Jyväskylä, jossa soitetaan kahtena perättäisenä iltana. Suunnitelmia uuden materiaalin nauhoittamisen suhteen on myöskin kovasti vireillä, lisää tietoa asiasta on luvassa myöhemmin. Siihen asti: nauttikaa toisistanne ja elämästä! Hyvää syksyä koko orkesterin puolesta!

-Klaus & Wilhelm