Salamablogi

Päiväkirjaa, kuvia ja Salama-shopin avajaiset

24.05.2008 (Uutiset)

Päiväkirjasta löytyy Wilhelmin reportaasi huhtikuun lopun ja toukokuun alun keikoista. Kuvat-sivulle on puolestaan lisätty muutama otos taannoiselta erinomaiselta Vakiopaineen keikalta.

Vappuaattona ilmestynyt, vanhat levyt niputtava Niin paljon rakkautta 2004-2005 -levy on edelleen saatavilla. Levyn voi tilata itselleen juuri avatusta Salama-shopista, josta löytyy myös muita Ukkosmaine-aiheisia tuotteita. Niin paljon rakkautta 2004-2005 - levyn tuoreita arvioita löytyy muun muassa Desibeli.netistä, sekä Rumbasta.

Ensi viikolla Klaus Thunder & Ukkosmaine soittaa viralliset kesäkauden avauskeikat: keskiviikkona 28.5. Helsingin Semifinalissa ja lauantaina 31.5. Joensuun Karjalantalon kellariravintolassa. Luvassa on sekä uusia kappaleita että vierailevia artisteja. Semifinalissa soitto alkaa jo noin kello 21:30. Karjalantalolla on puolestaan luvassa kaksi keikkaa, kello 18-20 ikärajaton keikka ja kello 21 alkaen K-18 -keikka. Helsingin keikalle saa ennakkolippuja Tiketistä, Joensuun keikoille puolestaan Levy- Eskoilta.

Klaus Thunder & Ukkosmaine toivottaa ystävilleen mahtavaa rakkauden kesän 2008 odotusta! Kohta se alkaa!