Salamablogi

Äänitykset jatkuvat

16.02.2010 (Levypäiväkirjat, Oletteko te tosissanne?)

Terveisiä studiosta Joensuusta! Tällä viikolla teemme kolmipäiväisen työviikon, jonka aikana olisi tarkoitus saattaa valmiiksi neljä biisiä joiden pohjia äänitimme toissa viikolla Helsingissä.

Kaikki on sujunut hyvissä merkeissä. Eilen Klaus lauloi “Hangen halki” -työnimellä kulkevan biisin. Itse improvisoin siihen pari lisäjuttua analogisynalla (Roland Juno-106). Simppelien synajuttujen myötä biisiin löytyi kaivattu lisäulottuvuus. Aiemmin oli sellainen fiilis, että jotain vielä puuttuu.

Tänään työstön alla ovat olleet “Salamaponi” ja “Leikkikenttä”. Ensinmainittuun kaipaan vielä itse jotain henkilökohtaista soitannollista ahaa-elämystä, vaikka biisistä kovasti tykkäänkin. Äsken sitä ei ollut syntyäkseen, joten päästin Klausin laulamaan Leikkikentän. Sen teksti tuntuu nyt ehkä vielä ajankohtaisemmalta kuin syksyllä syntyessään. Viime aikoina on tullut mietittyä paljon sitä kuinka jotkut osaavat puristaa kaiken ilon pois elämän hienoista asioista. Kuten musiikista.

Eilen oli vielä sen verran energiaa päällä, että editoin samalla toisen Salama-tv:n jakson samaisen päivän tapahtumista. Tässäpä siis: