Salamablogi

Ukkosmaineelta uusi single ja huhtikuussa albumillinen levyttämättömiä lauluja!

21.03.2011 (Uutiset)

Ukkosmaine julkaisee 20.4. levyn nimeltään JNS Beat - levyttämättömiä lauluja 2004-2010! Kuten nimestä saattaa päätellä, levy sisältää aiemmin julkaisemattomia kappaleita jotka ovat olleet tarjolla Ukkosmaineen aiemmille albumeille, mutta eivät ole syystä tai toisesta sopineet kulloiseenkin levykokonaisuuteen. Tulevan levyn kappaleet ovat tuoreita äänityksiä, levy on äänitetty loppuvuonna 2010 sekä alkuvuonna 2011. Lisää tulevasta levystä ja sen äänityksistä Salama-blogissa.

Ensimmäinen singlejulkaisu tulevalta levyltä on nimeltään Rukiinen pähkinäjogurtti, ja se on kuunneltavissa Musiikki-sivulla. Kyseinen kappale on tehty alkuvuodesta 2008 ja se oli tarjolla tuolloin tehdylle Salamasiskot, salamaveljet -levylle. Single on toimitettu radioihin, ja sitä voi ja saa toivoa soitettavaksi!

Tulevan levyn myötä Ukkosmaine lähtee kevään mittaan keikoille. Tähän mennessä varmistuneet keikat ovat katsottavissa Keikat-sivulla, ja osaan niistä voi jo ostaa ennakkolippujakin. Jos kotipaikkakuntasi puuttuu keikkalistalta ja haluaisit nähdä meidät, niin on suositeltavaa laittaa toiveita paikallisille keikkapaikoille ja -järjestäjille!

Ukkosmaine toivottaa valoisaa ja rakkaudentäyteistä kevättä!